Ilmoittaudu muskariin

8.8.2019 13.09

susnna ja katri_net_S.jpg Lastenohjaaja Susanna Kalliomäki (oik.) sai muskariohjaajaparikseen uuden lastenohjaajan Katri Paanasen.

Vauva- ja perhemuskareissa lapsi pääsee kokemaan musiikin iloa ja toisten lasten seuraa.

Pirkkalan seurakunnassa käynnistyy syksyllä useampi muskariryhmä. Vauva- ja perhemuskariryhmät alkavat viikolla 36.

Muskareissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, körötellään ja tanssitaan. Muskariryhmissä musisoidaan lasten ikätasoon sopivasti. Lapsi oppii musiikin perustaitoja soittamalla ja laulamalla, leikkimällä ja liikkumalla sekä rytmittelemällä ja kuuntelemalla. Tapaamisissa tutustutaan myös rytmisoittimiin, kuten marakasseihin, tikkarirumpuihin ja rytmikapuloihin.

Seurakunnan muskariohjaajina toimivat lastenohjaajat Susanna Kalliomäki ja Katri Paananen.

Vauvamuskarit on tarkoitettu 0–12 kuukauden ikäiseille vauvoille. Vauvamuskareita on kaksi ryhmää: 0–6 kuukauden ikäisille ja 6–12 kuukauden ikäisille. Perhemuskari on tarkoitettu kaikenikäisille.

Muskariryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta 19.8.–23.8.2019 ajalla. Muskariryhmät ovat maksuttomia.

Muskarin ohessa toimii muskarikahvila

Muskarikahvila on omatoimikahvila, joka toimii muskarin yhteydessä ja on tarkoitettu muskarilaisille. Seurakunta tarjoaa kahvia ja teetä, muuten voi ottaa omat eväät mukaan. Perhemuskareiden muskarikahvila aukeaa klo 9 ja päättyy klo 11.40. Vauvamuskareiden musakahvila on auki klo 12.30–15.

─ Kahvilassa voi tutustua muihin muskarilaisiin ja viivähtää hetken ennen tai jälkeen muskarin. Lapsille on myös leikkiseuraa toisistaan, kertoo Susanna Kalliomäki.

Perhemuskarit tiistaisin kirkon kerhotalolla klo 9.30–10.10 (Ryhmä 1) ja klo 10.30–11.10 (Ryhmä 2) sekä torstaisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 9.30–10.10 (Ryhmä 3) ja klo 10.30–11.10 (Ryhmä 4).

Vauvamuskarit torstaisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 13.00–13.30 (Ryhmä 1: 0–6 kk) ja klo 14.00–14.30 (Ryhmä 2: 6–12 kk).

Ilmoittautua voit tästä 19.8.2019 klo 9 alkaen.