Koulujen ylijäämäruokailu jatkuu kirkolla sekä Kirkkoveräjällä

7.8.2019 13.32

ruokakomero_S.jpg

Pirkkalan seurakunta  jakaa yhdessä Pirkkalan kunnan kanssa tiistaisin ja torstaisin koulujen ylijäämäruokaa, koulujen lukuvuoden aikataulun mukaisesti. Ruokakomero ruokailulla pyritään vähentämään syömäkelpoiseksi soveltuvan ruoan hävikkiä.

Ruokakomero toimii kirkolla ja Kirkkoveräjällä

Yhteisöruokailu on saanut nimekseen Ruokakomeron. Ruokakomero järjestetään tiistaisin kello 13-14 Pirkkalan kirkossa, Arokuja 8, 33960 Pirkkala. Viime keväänä alkanut toiminta laajenee syyskaudella myös torstaipäivään. Torstaisin Ruokakomeron ovet ovat auki kello 13-14 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa, Kouluportinkuja 1, 33950 Pirkkala.
Syyskauden toiminta käynnistyy 13.8.2019.

Edullista ruokaa

Ruokailun hinnat: aikuiset 2 €, kouluikäiset 1 € ja alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi. Ruokailu tapahtuu paikan päällä ja maksu ainoastaan käteisellä. Ruokailusta perittävällä maksulla katetaan ruokailuun varattavien leipien, levitteiden ja maitojen kustannukset.

Ruokakomerossa on myös mahdollista ostaa mukaan edellisen päivän jäähdytettyä kouluruokaa 1,50€/annos, mikäli sitä on jäänyt kouluilta ylimääräiseksi.

Kerran kuukaudessa myynnissä myös vaatteita

Vaatekaappi järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina ja torstaina, jolloin Ruokakomeron yhteydessä on ostettavissa Kiepissä myytäviä vaatteita 0,50€/kpl.
Vaatelahjoituksia otetaan vastaan ainoastaan Kiepissä.