Seurakunnalta voi hakea stipendillä tukea opiskeluun

17.7.2019 09.00

YV_net_2019_S.jpg Upeaa Yhteisvatuukeräyksen tulosta on hieno esitellä.

Pirkkalan seurakunta jakaa yhteensä 3 500 euron edestä stipendejä pirkkalalaisille toisen asteen opiskelijoille opiskelun tukemiseen. Stipendiä voi hakea nettilomakkeella, joka löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Jaettava 3 500 euron potti koostuu Yhteisvastuukeräyksen tuoton seurakuntaan palautuvasta osuudesta. Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen tulos oli Pirkkalassa lähes 18 000 euroa, josta 20 % palautuu seurakunnan käyttöön.

Yhteisvastuukeräyksen teemana oli lasten ja nuorten koulutuksen tukeminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Keräysvaroin pyritään turvaamaan nuorille yhtäläiset taloudelliset mahdollisuudet opiskella haluamaansa ammattia varten.

Seurakunnan kotisivuilta löytyy helppo lomake stipendin hakua varten 22.7.-30.8.2019.
─ Siinä kysytään hakijan perustietoja sekä perusteluja opintojen tukemiseen. Stipendiä myöntäessä huomioidaan perheen taloudellinen tilanne ja siihen vaikuttavat tekijät. Avustusten suuruudesta päättää diakoniatiimi, jota koskee vaitiolovelvollisuus hakemusten käsittelyssä, selvittää seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen päällikkö Anne Sihvonen.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä hakuajan jälkeen syyskuun alussa.

Lisätietoja ja neuvoja stipendin hakemiseen: Maiju Seppä p. 040 588 7447 tai maiju.seppa@evl.fi tai Anne Sihvonen p. 040 707 1923 anne.sihvonen@evl.fi

Hakuaika 22.7.-30.8.2019
Hakulomake täällä.