Kirkosta saatavilla keskusteluapua koko kesän

23.6.2019 10.00

krikon keskusteluapua_S.jpg

Kirkko tarjoaa keskusteluapua monen kanavan kautta koko kesän ajan.

Kirkon työntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset kuuntelevat, kun sinulla on murheita. Tavoitat vaitiolovelvolliset päivystäjämme puhelimitse, chatissa, nettipalvelun kautta ja kirjeitse. Keskustelut ovat luottamuksellisia, ja yhteyttä voi ottaa nimettömänä.

Viime aikoina yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet ihmissuhteet, arjen tilanteet, hyvinvointi ja sairaus. Myös yksinäisyys, usko ja elämän merkitys ovat mietityttäneet yhteydenottajia.

Puhelinpäivystys on auki joka ilta klo 18-01 (viikonloppuisin klo 3 asti) ja palveleva chat ma-pe klo 16-20. Nettipalveluun voit kirjoittaa, kun sinulle parhaiten sopii. Vastaamme muutaman päivän kuluessa, toisinaan jo samana päivänä. Saat vastauksen myös perinteiseen kirjeeseen, jos liität mukaan nimi- ja osoitetietosi. Muilta osin yhteydenotot ovat nimettömiä. Apua on saatavilla myös ruotsiksi.

Löydät meidät osoitteesta https://www.kirkonkeskusteluapua.fi/.