Kesäkahvilat alkavat kesäkuun alussa

15.5.2019 11.32

kesäkahvilat_2019_L.jpg

Varhaiskasvatuksen kahvilat kutsuvat taas perheitä mukaan!
Tule tapaamaan muita aikuisia ja lapsia. Lasten kanssa päivällä kotona oleville aikuisille tarkoitetussa kahvilassa äidit, isät, kummit, isovanhemmat ja lastenhoitajat tapaavat toisia aikuisia lasten leikkiessä yhdessä.

Seurakunta tarjoaa pientä purtavaa sekä mehua, kahvia ja teetä. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. Tiloissa on jääkaappi ja mikro ja lastenhoitotilat. Kahvilassa ei ole myytäviä kahvilatuotteita. Kirkon kesäkahvilassa olemme aina sään salliessa ulkona! Kapsäkin kesäkahvilassa olemme sisällä.

Pirkkalan seurakunta haluaa kantaa vastuuta ympäristöstä. Toivomme, että otatte mukaanne omat kupit esim. retkimuki tai kuksa, kun tulette kirkon kesäkahvilaan. Täten saamme vähennettyä kertakäyttökuppien määrää, mikä tarkoittaa myös vähemmän jätettä kierrätettäväksi.

Kesäkahvilat toimivat viikolla 23-26 kello 9-12. Maanantaisin ja keskiviikkoisin ollaan Pirkkalan kirkolla ja tiistaisin ja torstaisin Kapsäkissä Kauppakeskus Veskassa 2. krs.