Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Teemu_L.jpg Teemu Kallio oli jo viime elokuussa mukana Run for Missions -juoksuporukassa. - Porukka on tuki ja hyvä kannustaja.

Teemua Kallio haastaa juoksemaan lähetykselle

13.5.2019 08.57

Pirkkalan seurakunnan nuoristyönohjaaja Teemu Kallio on lähdössä jo toista kertaa mukaan elokuussa Tampere maratonilla juostavaan Run for Missions -juoksuhaasteeseen.

- Viime vuonna muitakin työkavereita oli lähdössä mukaan. Ajattelin, että tämä on työporukkaa yhdistävä myönteinen juttu, Kallio kertoo.

Hän kertoo olleensa aiemmin satunnainen lenkkeilijä.

- Elokuun tapahtuma toi tavoitteen juoksulle. Minulle oli henkisesti tärkeää alittaa se.

Kallio juoksi osuutensa 10, 5 kilometriä Pirkkalan seurakunnan maratonjoukkueessa alle 55 minuutissa. Tämä vuonna tavoite on paljon kovempi, 40 minuuttia.

Se on mahdollinen, sillä elokuun jälkeen Kallio on juossut 4-5 kertaa viikossa harjoitusojelman mukaan, joka tähtää maratonille. Hän juoksee sen toukokuussa. Hän on mukana myös Jukolan viestissä hyväntekeväisyysjuokkueessa, joka kerää varoja Tampereen lastensairaalan tukiyhdistykselle.

Kannatusta lähetykselle

Run for Missions -hyväntekeväisyysjuoksu kerää tukea lähetystyölle. Mukana on lähetysjärjestöjä, seurakuntia ja yksittäisiä juoksijoita. Viime elokuussa punaisen Run for Missions -juoksupaidan puki ylleen yli 40 juoksijaa.

- Koska juoksisin joka tapauksessa on hyvä, että voin samalla kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen,  Kallio sanoo.

Pirkkalan seurakunta osallistuu jo kolmatta kertaa Run for Missions -juoksuhaasteeseen. Lähetyksen hyväksi voi juosta muuallakin, mutta Run for Missions -haasteen päätapahtuma on Tampere maraton 31.8.2019. Tavoitteena on koota Pirkkalasta kaksi tai kolme joukkuetta mukaan.

Lisätietoja: Anne Sihvonen anne.sihvonen@evl.fi, p. 040 7071923

YouTube-video

Teksti ja kuva: Liisa Heinänen