Ilmoittautuminen syksyn 2019 ja kevään 2020 päiväkerhoihin

17.3.2019 13.04

kerhokuva_M.jpg

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Viime syksynä toimintansa aloitti myös uusi luontopainotteinen ryhmä Pappilassa. Toimintamme ohjaavana asiakirjana toimii varhaiskasvatussuunnitelman perusteet sekä Vasu kirkossa -materiaali.

Seurakunnan päiväkerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Ilmoittaudu netissä

Syksyn päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 18.3.-30.4.2019 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella nettisivujemme kautta. Syksyn kerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2014, 2015 ja 2016 syntyneet lapset. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia. Ilmoittautumisen päätyttyä kaikille ilmoittautuneille lähetetään kerhokirje, jossa tarkempaa tietoa kerhotoiminnasta.

Kerhot alkavat elokuussa 2019 viikolla 34. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoja järjestetään seuraavissa paikoissa: Kapsäkin kerhotilassa, Kirkkoveräjän srk-talossa, Kyöstin kerhotalossa, Pirkkalan kirkon kerhotalossa ja Pappilan väentuvassa.

Ilmoittaudu tästä päiväkerhoon.