Mikä on Majatalo-ilta?

6.2.2019 15.07

LAura&Peter_2_THUMB.jpg

Nyt on hyvä mahdollisuus lähteä ottamaan selvää Pirkkalan kirkkoon, mikä on Majatalo-ilta. Pirkkalan seurakunnassa alkavat tänä keväänä muissa seurakunnissa suuren suosion saaneet Majatalo-illat.

─ Lyhyesti sanottuna Majatalo-ilta on leppoisa ilta yhdessä muiden kanssa. Iltaa sisältyy aina musiikkia, puhetta ja yhteinen iltapala. Ensimmäisellä kerralla saamme musiikkivieraaksi Lempäälästä Peter ja Laura Joukaisen, tiivistää aikuistyönohjaaja Jukka Peltola.

─ Laulamme melodisia pop-kappaleita parisuhteesta, uskosta, ajan kulusta ja perhe-elämästä. Laulut ovat minun tekemiäni. Olen julkaissut kaksi albumia ja kolmas on tekeillä, kertoo Peter Joukainen.

─ Tule yllätetyksi ja tule Majatalo-iltaan. Viikko on mukava päättää rauhoittuen ja rentoutuen Pirkkalan kirkossa yhdessä muiden kanssa. Lasten Majatalossa kerhotalon puolella lapset viihtyvät oman ohjelman parissa, innostaa Peltola.

Leppoisa perjantai-ilta Pirkkalan kirkossa

Majatalo-iltojen runkona on oman housebandin laulattamat yhteislaulut, musiikkiesiintyjät, rukoushetki sekä puhujavieraat. Iltojen puoliväliin sijoittuu lyhyt juttelu- ja iltapalatarjoilutauko. Kevään iltoja on järjestellyt työntekijöistä ja vapaaehtoisista koostuva työryhmä. Ensimmäinen illan yhteydessä kysytään myös palautetta, jotta Majatalo-illoista voidaan jatkossa kehittää juuri pirkkalalaisille sopivat illat.

Ensimmäisen Majatalo-illan teemana on valo ja juontajana toimii seurakunnan kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen. Puhujavieraana on palvelupäällikkö ja pastori Riitta Sandberg Suomen Lähetysseurasta. Vierailevien musiikkiesiintyjien lisäksi kuullaan iltojen omaa Housebandia Up to heaven.

− Illat tulevat olemaan leppoisia, rentoja, valoisia, hauskoja ja välittömiä. Mukaan kannattaa tulla rohkeasti katsomaan, millainen on Pirkkalan Majatalo. Tällaista toimintaa meillä ei ole ennen ollut, joten olemme tästä innoissamme. Mukaan kannattaa tulla myös tapaamaan muita pirkkalalaisia, kutsuu Peltola.

Pirkkalan ensimmäiseen Majatalo-iltaan Pirkkalan kirkolle pe 15.2. klo 18–20 saadaan musiikkivieraiksi Laura ja Peter Joukainen. Kevään toinen Majatalo-ilta on pe 10.5.

Kuva: Markus Perko

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2063562020394634/