Yhteisvastuukeräys on käynnistynyt

4.2.2019 12.06

DSC_0193_nettiin.jpg

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö avasi vuoden 2019 Yhteisvastuukeräyksen tv-puheessaan 3.2.2019.

─ Koulutus muuttaa maailmaa. Se tietää parempaa elämää yksittäisille ihmisille, hyvinvointia kokonaisille maille ja kehitystä koko ihmiskunnalle. Kaikilla on oltava aito, oikea mahdollisuus. Mahdollisuus kouluttautua ja tulla sitä kautta osalliseksi tähän yhteiskuntaan. Siitä meidän on pidettävä kiinni, sanoi Niinistö.

Pirkkalan seurakunnassa on perinteisesti Yhteisvastuukeräys aloitettu perhemessun ja talvitapahtuman yhteydessä. Tapahtuma on yksi osa Pirkkalan seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen toteuttamismuodoista. Tapahtuman tuotto ohjataan keräykselle, jonka avulla tuetaan lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailmalla.

─ Talvitapahtumassa oli ilahduttavan paljon lapsiperheitä, kouluikäisiä, nuoria ja vanhempaa väkeä. Hyvä tunnelma lumipyrystä huolimatta. Kiitos kaikille mukana olleille. Tästä on hyvä jatkaa keräystä, kiittelee seurakunnan liikunta-agentti ja lastenohjaaja Antti Toiva.

Talvitapahtuman tuotto koostui muun muassa eri tapahtumapisteiden toiminnoista kuten poniratsastuksesta, vauhdikkaasta ajelusta ja vesipajatsosta. Tuottoa keräännytti lisäksi ulkona myyty hernekeitto ja makkara sekä vohvelikahvila. Tapahtumassa oli myynnissä myös Yhteisvastuutuotteita. Tuotto oli kokonaisuudessa 2 300 euroa.
– Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille, jotka auttoivat näin upean tuoton saavuttamisessa, sanoo Toiva.

Talvitapahtuman 2019 kuvat.

Haluatko lipaskerääjäksi?

Yhteisvastuukeräyksen lipaskeräykset käynnistyvät Pirkkalassa viikolla 6 ja 7. Lipaskerääjä ovat liikkeellä K-market Pirkanpojassa, Suupan Salella, K-Citymarkeilla, S-marketilla, Lidlissä, Veskassa ja Pirkkalan Abc:llä.
 ─ Yhteisvastuukeräys on kirkkomme suurkeräys ja siis myös koko seurakunnan yhteinen asia. Auttaa voi osallistumalla keräykseen tai ilmoittautumalla kerääjäksi. Lipaskerääjiä tarvitaan vielä. Jos sinulla on tunti puolitoista aikaa ja haluat auttaa, niin tule lipaskerääjäksi. Kaikki keräysvuorot löytyvät vapaaehtostyo.fi/pirkkala –sivustolta, kannustaa diakoniatyöntekijä Maiju Seppä.

Kiitokset yhteistyökumppaneille

Pirkkalan seurakunta haluaa kiittää myös kaikkia talvitapahtumassa mukana olleita yhteistyökumppaneita sekä arvontapalkintojen lahjoittajia:

- Fysiotoma
- Jumppaveska
- Hyve
- Tampereen classic
- Pirkkalan Pirkat
- Superparkki
- Hoplop Pirkkala
- Leos leikkimaa
- Palkintotehdas
- Teippitarha
- Mainosrengit
- Citymarket Pirkkala
- K-market Pirkanpoika
- Sale Suuppe
- Tokmanni Pirkkala
- Wigren catering
- Tiinan kotiruoka
- Pirkkalan kunta
- Teboil Pirkkala
- Isolla sydämmellä varustettu  iso toimija Pirkkalasta, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

- Soppalounaasta kiitokset Ylikippareiden perheelle Reijolle ja Jaakolle.
- Lions club Pirkkala/Naistenmatka hoiti makkaranpaiston.
- Vauhtiajeluista kiitos Heikille ja Pertille.
- Poniratsastus Reipin tila.
- Tarkkuusammunta Pohjois-Hämeen ampujat.
- Pirkkalan vpk paloauto.
- Erityiskiitos nuorille, jotka olivat toteuttamassa tapahtumaa.

Lahjoita oman seurakuntasi kautta Yhteisvastuukeräykseen

Jos haluat varmistaa, että lahjoituksesi päätyy keräykselle Pirkkalan seurakunnan kautta, käytä seurakunnan viitenumeroa 302 494. Jokaisella seurakunnalla on oma viitenumero, jonka avulla varat ohjautuvat oikealle seurakunnalle. Seurakunnat ohjaavat keräystuloistaan 20 prosenttia paikalliseen keräyksen teeman mukaiseen käyttöön.

Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75