Koko perheen talvitapahtuma kannustaa liikkumaan

31.1.2019 10.45

Talvitapahtuma Talvitapahtumassa vuonna 2018 oli mukana myös kaverikoiria.

Talvitapahtuma tulee taas! Suuren suosion saavuttaneessa koko perheen tapahtumassa vietetään yhdessä aikaa perhemessussa sekä sen jälkeen kirkon kerhotiloissa ja ulkoilualueilla 3. helmikuuta.

– Tulkaa nauttimaan talviriehasta ja ulkoilmasta. Tapahtumassa on leikkimielisiä talviolympialaisia, joissa lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä kokeilemaan hauskoja lajeja. Pulkkamäessä saat punan poskille ja lumisählyä pelatessa pään märäksi. Tulevat NHL-tähdet saavat ottaa mittaa lämäritutkassa kenen tykki puhuu koviten, innostaa seurakunnan liikunta-agentti Antti Toiva.

Poneja, vohveleita, moottorikelkka-ajelua...

Perhemessun jälkeen aukeavat tapahtumapisteet, joihin pääsee osallistumaan ostamalla muutaman euron hintaisen tapahtumapassin. Ulkona myydään herkullista hernekeittoa edulliseen hintaan suoraan soppatykistä, ja sisällä toimii vohvelikahvila. Sisätiloissa on muun muassa vesipajatso ja kasvomaalausta. Perheen pienimmät pääsevät myös sisällä pomppimaan pomppulinnassa.

Kirkon piha-alueilla on lisäksi poniajelua sekä moottorikelkka- ja mönkijäajelua. Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan voi myös tavata tapahtuman sykkeessä.

Parkkipaikalle saapuu Pirkkalan vpk:n paloauto. Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkokerho esittelee lajia, ja samalla pääsee kokeilemaan haulikkosimulaattoria. Lions Club Pirkkala/Naistenmatka on mukana makkaratalkoissa ja apuvoimina.

Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle, jonka kohde on tänä vuonna lasten ja nuorten koulutuksen tukeminen Suomessa ja maailmalla.

Mukaan kannattaa varata käteistä rahaa.

Pirkkalan seurakunta järjestää perinteisen talvitapahtuman Yhteisvastuun hyväksi sunnuntaina 3. helmikuuta alkaen kello 10 Pirkkalan kirkolla.