Uusi kirkkoneuvosto valitsi jäsenet ohjausryhmiin

18.1.2019 15.20

Uusien ohjausryhmien jäsenet valittiin.

Kirkkoneuvosto valitsi toimikaudeksi 2019-2020 avukseen ohjausryhmät Pirkkalan seurakuntaan. Vuoden ensimmäisessä kirkkoneuvoston kokouksessa 16.1.2019 valittiin jäsenet neljään ohjausryhmään.  Kirkkoneuvoston hyväksymän ohjesäännön mukaisesti ohjausryhmissä on puheenjohtaja ja kuusi muuta jäsentä.

Aikuis- ja perhetyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi aikuis- ja perhetyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Tuija Ollilan ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Pentti Korhonen, Aleksi Koskinen, Osmo Palvanen, Anita Ranta, Jaana Ristimäki-Anttila ja Siiri Salonen.  Kirkkoneuvoston edustajana on Markku Kuusjärvi. Aikuis- ja perhetyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on aikuis- ja perhetyön pappi Tuula Mannermaa.

Varhaiskasvatuksen ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi varhaiskasvatuksen ohjausryhmään puheenjohtajaksi Tuomas Hoffrénin ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Eeva Leskinen, Päivikki Malm, Alpo Partanen, Mirja Toiva, Tiina Vaaja ja Matti Ylitalo. Kirkkoneuvoston edustajana on Heli Söderholm-Laakso. Varhaiskasvatuksen ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on varhaiskasvatuksen pappi Denise Gauffin-Kostilainen.

Nuorisotyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi nuorisotyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Lotta Törnblomin ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Janina Kulmanen, Juuso Kuusjärvi, Jyri Ollila, Eero Rekola, Marja-Leena Seilo ja Joonas Vartia. Kirkkoneuvoston edustajana on Eeva Uskali. Nuorisotyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on nuoriso- ja rippikoulutyön pappi Arto Köykkä.

Diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Liisa Heinänen ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Reino Jussila, Kai Kinnunen, Helena Kivioja, Armi Kärki, Lasse Malmi ja Kristiina Mäkinen. Kirkkoneuvoston edustajana on Anna-Maija Lahtinen. Diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on diakonia- ja lähetystyön pappi Jukka Jormanainen.

Seurakunnan päätöksenteosta lisätietoa täällä.