Muskari-ilmoittautuminen alkaa

11.1.2019 11.36

Muskari ilmoittautuminen alkaa 14.1.2019.

Vauva- ja perhemuskariryhmät alkavat viikolla 5.

Muskareissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, körötellään ja tanssitaan. Muskariryhmissä musisoidaan lasten ikätasoon sopivasti. Lapsi oppii musiikin perustaitoja soittamalla ja laulamalla, leikkimällä ja liikkumalla sekä rytmittelemällä ja kuuntelemalla. Tapaamisissa tutustutaan myös rytmisoittimiin, kuten marakasseihin, tikkarirumpuihin ja rytmikapuloihin.

Seurakunnan muskariohjaajina toimivat lastenohjaajat Susanna Kalliomäki ja Laura Ylä-Mäihäniemi.

Vauvamuskarit on tarkoitettu 0–12 kuukauden ikäiseille vauvoille. Vauvamuskareita on kaksi ryhmää: 0–6 kuukauden ikäisille ja 6–12 kuukauden ikäisille. Perhemuskari on tarkoitettu kaikenikäisille.

Muskariryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta 14.1.–20.1.2019 ajalla. Muskariryhmämme ovat maksuttomia.
Ilmoittaudu tästä vauvamuskariin tai perhemuskariin.
Muskaripaikat ovat kovin suosittuja, joten nopeus on valttia ilmoittautumisessa.

Muskarin ohessa toimii muskarikahvila

Muskarikahvila on omatoimikahvila, joka toimii muskarin yhteydessä ja on tarkoitettu muskarilaisille. Seurakunta tarjoaa kahvia ja teetä, muuten voi ottaa omat eväät mukaan. Muskarikahvila aukeaa puolta tuntia ennen muskaria ja päättyy puoli tuntia muskarin jälkeen.

─ Kahvilassa voi tutustua muihin muskarilaisiin ja viivähtää hetken ennen tai jälkeen muskarin. Lapsille on myös leikkiseuraa toisistaan, kertoo Miia Komulainen.

Vauvamuskarit keskiviikkoisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 13.00-13.30 (ryhmä 1) ja klo 14.00-14.30 (ryhmä 2)

Perhemuskarit kokoontuvat klo 9.30-10.10 (ryhmä 1) ja klo 10.30-11.10 (ryhmä 2). Perhemuskarit kokoontuvat tiistaisin Pirkkalan kirkon kerhotalossa ja keskiviikkoisin Kirkkoveräjän srk-talossa.