Nyt on aika kaivaa sukset varastosta!

3.7.2018 11.27

suvilintu lauluhetki kuva

Tulevan viikon torstaina 12.7. klo 18 Sankilassa Liikkuvan seurakunnan lauluseuroissa hiihdetään.

Sankilan kylä on mukana järjestämässä hiihtokilpailuja. – Pellolla hiihtäminen on elämys, kertoo Raili Naskali. Lapsille ja aikuisille on oma sarja. Kilpailuun pääsee mukaan paikan päällä ilmoittautuen.

Kannustusjoukkojakin tarvitaan. Hiihtokisat ovat jo perinne Sankilassa ja sopivat omalla tavallaan mainiosti Muinaismarkkinaviikon teemaan.

Luvassa on perinteiset lauluseurat sään salliessa Sankilan kartanon pihamaalla, sateella sisällä.  Illalla on mahdollisuus kuulla ja nähdä, mikä paikka tämä kartano onkaan ja kahvitta ei ketään päästetä kotiin.

Suksilla tai ilman, torstaina 12. päivä kello 18 nähdään Sankilassa osoitteessa Sankilantie 35.