Juokse toivoa Intian naisille

4.6.2018 08.45

Run for Missions -juoksuhaaste kutsuu mukaan.

Pirkkalan seurakunnasta on lähdössä ainakin yksi joukkue elokuun 25. päivänä juostavalle Tampere maratonille. Joukkue on ottanut vastaan Run for Missions -juoksuhaasteen, jossa kerätään kannatusta lähetystyölle.

- Kohteemme on Intian orijan-kielellä lähettävät Toivoa naisille ohjelmat. Kohde saattaa olla jo monelle tuttu, sillä Pirkkalan seurakunta tukee ohjelmien lähettämistä, kertoo seurakunnan lähetyksen ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen.

Orijan kieltä puhuu 33 miljoonaa ihmistä etenkin Odishan osavaltiossa, Intian itäosassa. Alueella on luonnonrikkauksia, mutta myös paljon köyhyyttä. Radio-ohjelmissa puhutaan arjen asioista. Niissä on hengellinen osuus, jossa kerrotaan, miten voi löytää yhteyden armahtavaan Jumalaan.

Maraton-viestissä kukin joukkueen jäsen juoksee 10,5 kilometriä jolloin siitä kertyy maraton eli 42 kilometriä. Pirkkalan joukkueessa juoksevat Liisa Heinänen, Teemu Kallio, Anne Sihvonen ja Anja Tiitola. Joukkuetta voi kannattaa kirjoittamalla nimensä juoksijoiden paitoihin ja lahjoittamalla viisi euroa. Paitoja kierrätetään Pirkkalan seurkunnan tilaisuuksissa kesän ajan.

Jos juokseminen lähetyksen hyväksi kiinnostaa, mukaan voi ilmoittautua yksittäisenä juoksijana tai kerätä joukkueen. Juostavia matkoja ovat 10 kilometriä, puolimaraton tai maraton. Lisätietoja Pirkkalan seurakunnan joukoissa juoksemisesta saa Anne Sihvoselta anne.sihvonen@evl.fi. Aikaa on kesäkuun loppuun.

Run for Missions -juoksuhaaste kutsuu mukaan kaikkia seurakuntien tai järjestöjen lähetystyön tukijoita. Haasteen alullepanija on Medialähetys Sanansaattajat eli Sansa. Haasteella on oma sivu osoitteessa sansa.fi/juoksuhaaste.

Tutustu tästä tarkemmin Pirkkalan seurakunnan joukkueeseen. Täältä löytyy myös kannatustilinumero.

Kuvateksti: Pirkkalan seurakunnan joukkueeseen kuuluvat Temu Kallio (vas.), Anne Sihvonen, Liisa Heinänen ja Anja Tiitola.

Teksti: Liisa Heinänen
Kuva: Laura Yli-Mäihäniemi