Sirpakka avaa ovensa uusissa tiloissa 1.6.2017

30.5.2017 19.45

Sirpakka avaa ovensa uusissa tiloissa 1.6.2017.

Lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakka avaa pienen tauon jälkeen ovensa uusissa tiloissa osoitteessa Koulutie 1.

Avajaispäivänä torstaina 1.6. ovet aukeavat kello 13 ja ovet ovat avoinna kello 18 saakka.

- Sirpakka tarjoaa asiakkailleen avajaispäivän kunniaksi täytekakkukahvit kello 13 alkaen. Ohjelmassa on myös runoja ja musiikkia Julia Ilomäen johdolla, kertoo lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen.

Kello 14.30 kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth siunaa uudet tilat. Mukana ovat myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen ja stipendiaatti Tesfaye Nigusu.

Avajaispäivänä on mahdollista osallistua Reilun kaupan arpajaisiin 2 €/arpa.