Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Toni Jokiniitty

Flamencokitaristi Toni Jokiniitty Pappilan taideiltaan

22.2.2017 15.37

Flamencokitaristi Toni Jokiniitty esiintyy Pappilan taideillassa 19. maaliskuuta. Alallaan Suomen ja Pohjois-Euroopan arvostetuimpiin esiintyjiin kuuluva muusikko-säveltäjä aloitti julkiset esiintymisensä 1990-luvulla.

Jokiniitty on työskennellyt monien suomalaisten ja espanjalaisten huippunimien kanssa niin musiikin, tanssin, teatterin kuin elokuvankin saralla. Hän on opiskellut flamencokitaran soittoa sekä Suomessa että Espanjassa esimerkiksi Juan Gómez ”Chicuelon” ja Martín Revuelon johdolla. Kitaran lisäksi hän on opiskellut pianoa, rumpuja ja laulua. Jokiniitty on valmistunut Tampereen yliopistosta pääaineenaan etnomusikologia ja sivuaineenaan espanjan kieli.

Jokiniityn tähänastisen uran huipennus on vuonna 2015 julkaistu debyyttialbumi Promesa, joka koostuu kokonaan omista sävellyksistä.

Pappilan taideilloissa esiintyvät kevään aikana Jokiniityn lisäksi kuvataiteilija Annukka Laine 22.4. sekä rovasti Arto Köykkä, joka alustaa Pentti Saarikoski –kirjallisuusillan 13.5.

Pappilan taideilta: flamencokitaristi Toni Jokiniitty su 19.3. klo 16. Pappilantie 65. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu 3 euroa. Kyytiä voi kysyä Anita Rannalta, puh. 040 5074034.

Katso tästä Toni Jokiniityn kotisivut sekä video kappaleesta Herencia latina (Rumba) Paco Pena. Kuva Pasi Ahola.