Ajankohtaiset uutiset

Lue Pirkkalan seurakunnan toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

Uutislistaukseen

Ylivahtimestarin työssä parasta on, kun saa tehdä sen hyvin

Markku ja paloilmoitinkeskus.

Ylivahtimestarin työssä Markku Mannen mielestä parasta on se, että saa tehdä työn hyvin, ja ongelmien ratkaisun ilo.

Tunnetko sopivan tyypin Markun seuraajaksi?

Vai olisitko se sinä?

Kiinteistönhuollon ja kiinteistötekniikan moniosaaja, joka ehkä kaipaat ulos bisneksen oravanpyörästä? Olet ongelmanratkaisija, pienet pulmat hoituvat vikkelään, mahdottomia tuumailet ja keksit keinot. Kaipaat mahdollisuutta tehdä työsi hyvin yhdessä osaavan ja itseohjautuvan porukan kanssa.

Markku jää eläkkeelle tänä vuonna, ja nyt etsimme uutta ylivahtimestaria, jotta Markku ehtii auttaa uuden ylivahtimestarin työn alkuun.

Työpaikkailmoituksessa on pitkä lista toiveita uudelle työntekijälle, ja Markulla on valmiina vielä pidempi lista tehtäviä.

Miten tästä kukaan selviää?

– Vaikka tekemistä on paljon, ei tämä työ stressaa ollenkaan samalla tavalla kuin muissa työpaikoissa, vakuuttaa ylivahtimestari Markku Manne.

– Tämä on ehkä niitä viimeisiä työnantajia, jonka leivissä työn voi tehdä niin hyvin kuin itse haluaa.

– Kun työn saa tehdä omalla tavallaan niin hyvin kuin osaa ja haluaa, ei synny stressiä siitä, että joutuu tekemään huonommin kuin pystyy.

Pitkän uran automaatiotekniikan parissa tehtyään Markku kouluttautui suntioksi ja tekniseksi isännöitsijäksi. Muutaman välivaiheen kautta hän päätyi ylivahtimestariksi Pirkkalan seurakuntaan.

– Pääsin irti liian kireistä aikatauluista ja urakkasanktioiden uhkasta. Toki tässäkin työssä on aikatauluja, mutta paljon voi tehdä itselleen sopivassa tahdissa.

Ylivahtimestarin työ on ongelmanratkaisua.  Voi olla henkilöstöön liityviä solmuja ja monenlaisia tekniikan pulmia, saa käyttää niin ihmissuhdetaitoja kuin vaikkapa piirilevyn juotoskykyjä - jos haluaa.

Pirkkalan seurakunnan kiinteistökanta on sopivan kokoinen ja hyvin hoidettu ja ylivahtimestarin tiimissä on joukko osaavia ja itseohjautuvia kiinteistönhuollon ammattilaisia. 

 

Lue työpaikkailmoitus ja jätä hakemuksesi kirkkorekry.fi -palvelussa. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

5.6.2024 15.14