Ajankohtaiset uutiset

Lue Pirkkalan seurakunnan toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

Uutislistaukseen

Virkoja avoinna: nuorisotyönohjaaja ja lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja

Kirkkorekryn_kuva_sirp2.jpg

Etsimme meille töihin nuorisotyönohjaajaa ja lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaajaa.

Onko sinun paikkasi Pirkkalan seurakunnassa mahdollistamassa kenties Suomen parasta nuorten aikuisten työtä? Pirkkalan seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa, jonka työn pääpaino on nuorten aikuisten työssä. Sinulle tarjoamme uniikin mahdollisuuden päästä mukaan aktiiviseen nuorten aikuisten yhteisöön sekä innostavaan työympäristöön, osaksi juurevia perinteitä ja elävää nuorta seurakuntaa.

Lue lisää ja hae Kirkkorekry-palvelussa.

Hei lähetys- ja kansainvälisyysasioiden ammattilainen! Meillä Pirkkalassa on vireä lähetyskahvila-myymälä Sirpakka, jonka aktiiviset vapaaehtoiset tarvitsevat johtajan. Lisäksi on kansainvälisen diakonian hommia ja rippukoulutyötäkin. Viranhaltija työskentelee Pirkkalan seurakunnan yhteisötiimissä. Viran painopisteet ovat seurakunnan lähetystyö ja lähetyskasvatus, Lähetysmyymälä-kahvila Sirpakan toiminnan johtaminen ja suunnittelu yhdessä vapaaehtoisten kanssa sekä kansainvälinen diakonia. Virkaan kuuluu myös rippikoulutyötä.

Lue lisää ja hae Kirkkorekry-palvelussa.

6.3.2023 13.27