Ajankohtaiset uutiset

Lue Pirkkalan seurakunnan toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

Uutislistaukseen

Pappilan valopolku vie joulun sanoman äärelle

Pappilan joulu_kollaasi_pieni.jpg

Pappila muuttuu jälleen tunnelmalliseksi joulumaaksi, kun alueen valtaa Pappilan joulu 7.–10. joulukuuta. Neljän päivän ajan tarjolla on jouluista tehtävää ja koettavaa koko perheelle kello 17–20.

Vetonaulana on viime vuosina suosioon noussut valopolku. Kodalta alkava polku johdattaa kulkijan Nasaretista Betlehemiin, joulun sanoman äärelle. Audiovisuaalisen matkan varrella on muutama ajattelemista antava pysähdyspaikka.

Polulle kannattaa ottaa mukaan oma taskulamppu.

– Elämys syntyy valon, äänimaisemien, vaeltamisen ja pimentyneen luonnon voimin. Matkalla voi kokea toivoa, epätoivoa ja sitten taas toivoa. Polulla huomaa ihmisen pienuuden isojen asioiden äärellä, kun ajattelee vaikkapa Joosefia yksin yöllä tai sitä, millainen ilmestys taivaallinen sotajoukko voi olla, kertoo polun valo- ja äänisuunnittelija Arto Järvinen.

– Hiljentyä voi myös aittakappelissa, ja lisäksi alueelta löytyy valokuvauspiste, jossa voi ottaa itse joulukorttikuvia, vinkkaa johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu.

Väentuvassa kävijöitä palvelee joulukahvila, josta voi ostaa jouluisia herkkuja. Kahvilan tuotto ohjataan lähetystyön hyväksi.

Pappilaan saapuvia pyydetään huomioimaan Pappilantien nopeusrajoitus 30 km/h.

Pappilan joulu (Pappilantie 65) 7.–10.12. joka päivä klo 17–20.

5.12.2022 17.19