Lue Pirkkalan seurakunnan toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Merkityksellistä työtä lasten parissa tarjolla! Hae heti!

child-gfaf4c1391_1920.jpg

Vakituinen perhediakoniaan painottuva lastenohjaajan toimi avoinna seurakunnassamme!

Miksi meille?

Pirkkalan seurakunta on kasvava ja aktiivinen yhteisö. Lastenohjaajana olet osa moniammatillista kasvatuksen tiimiä, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi. Tiimiin kuuluu lisäksesi yhdeksän muuta lastenohjaajaa, kaksi kouluikäistyötä tekevää nuorisotyönohjaajaa, johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja sekä kasvatuksen pappi. Lisäksi toimit myös osana diakoniatyön tiimiä perhediakonian ja monikulttuurisen perhetoiminnan alueilla.

Avoimet työpaikat - Pirkkalan seurakunta

10.10.2022 10.11