Ajankohtaiset uutiset

Lue Pirkkalan seurakunnan toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

Uutislistaukseen

Pihliksessä festariviikonloppu

Esintymislavalla esiintymässä Siina & Taikaradio.

Viime vuoden Perheiden Pihlis keräsi noin 200 festarijuhlijaa. Esiintymässä oli mm. Siina & Taikaradio.

Musiikkipainotteisen viikonlopun aloittaa lauantaina 27.8. on perheille suunnattu tapahtuma. Perheiden Pihliksessä on luvassa kaksi konserttia. Portit aukeavat kello 14, ja luvassa on monenlaista hauskaa ohjelmaa aina kello 18:aan saakka. Musiikista vastaavat monitaitoinen Yhden Joukon Yhtye ja lastenmusiikkiduo Höpinätötterö. Kaikenlaista muutakin kivaa riittää, nimittäin alueelta löytyy mm. pomppulinna, onnenpyörä, narunveto, vesipajatso ja vohvelikahvila. Perheen pienempiä viihdyttää Pirkkalan seurakunnan oma maskotti Leena Lammas ja hänen ystävänsä Nonni-aasi.

Perheiden Pihlis -tapahtuma järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tapahtuma sai hyvän vastaanoton.
- Perheet olivat ilahtuneita maksuttomasta hyvän mielen musiikkitapahtumasta, joka sijoittui kauniiseen ympäristöön Pihlajaniemeen. Joukossa oli suuri joukko ihmisiä, jotka olivat Pihlajaniemessä ensimmäistä kertaa. Tänä vuonna varaudumme 300 osallistujaan, mutta vaikka mentäisi yli odotusten, niin vohveleita ja onnenpyöräpalkintoja kyllä riittää ja lavan edustalle mahtuu tanssimaan musiikin tahtiin, kertoo tapahtumaa järjestämässä mukana oleva johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu.

Perheille suunnatussa tapahtumassa on yhteistyökumppanina Taikahile, joka tekee glittertatuointeja (6 €). Leluonnenpyörässä (5 €/pyöräytys) voi myös kokeilla onneaan. Taikahile lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle jokaisesta asiakkaastaan yhden euron.

Festarialueelle on maksuton sisäänpääsy. Portit aukeavat kello 14 ja sulkeutuvat kello 18.

Tapahtumassa on festarigrilli kuumana. Myynnissä on kahvia, teetä, mehua sekä suolaista ja makeaa purtavaa pienempään ja isompaan nälkään.

Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle.

Musiikkitapahtumaan tulijoiden on hyvä muistaa, että autoja ei voi pysäköidä Pihlajaniemeen, vaan pysäköinti tapahtuu Vanhan kirkon parkkipaikalle (Anian rantatie 226) tai Pappilan parkkialueille (Pappilantie 65).

Pihlisrock kokoaa paikallisia bändejä yhteen

Perinteinen Pihlisrock on seurakunnan järjestämä nuorten musiikkitapahtuma. Se järjestetään jo 31. kerran. Esiintymislavalle nousee paikallisia bändejä. Rokki raikaa Pihlajaniemessä sunnuntaina 29.8. Alueella portit aukeavat kello 17 ja sulkeutuvat kello 22. Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön.

 

Perheiden Pihlis la 27.8. ja Pihlisrock su 28.8., Pihlajaniemi, Pappilantie 100.

 

19.8.2022 10.46