Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Ihmisiä juhannuskokon äärellä Pappilassa. Kuva: Anita Ranta

Pappilan juhannusjuhlassa kisaillaan perheolympialaisissa

9.6.2022 15.06

Juhannus vastaanotetaan Pappilassa seurakunnan perinteisin juhlamenoin aattona 24. kesäkuuta.

Tunnelmaan virittäydytään kello 19 Vanhan kirkon kansanlaulukirkossa, jossa lauletaan yhdessä tuttuja, kesäisiä sävelmiä. Pappilassa kokoonnutaan kello 19.45, ja ensimmäisenä vuorossa on lipunnosto kello 20.

Ilta jatkuu Suvivirren saattelemana kaikenikäisille sopivan ohjelman merkeissä. Lapsiperheille luvassa on perheolympialaiset, joissa jokainen osallistuja palkitaan.

– Olympialaisissa kisaillaan omaan tahtiin neljässä lajissa. Tehtävinä ovat palapelin kokoaminen, tornin rakentaminen, renkaan pujotus ja havainnointi luonnossa, johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu kertoo.

Pappilassa voi myös osallistua juhannusarpajaisiin.

Juhla huipentuu sään salliessa kokon sytyttämiseen kello 21.30.

Kyytitarpeista tieto ennakkoon

Seurakunta järjestää Pappilaan kuljetuksen sitä tarvitseville. Kyytitarpeista pyydetään ilmoittamaan seurakuntatoimistoon maanantaihin 20. kesäkuuta kello 12 mennessä.

Juhlassa palvelee kahvila, joka myy pientä purtavaa ja juotavaa lähetystyön hyväksi. Mukaan kannattaa ottaa piknik-viltti tai retkijakkara ulkokahvittelua varten.

Juhannusjuhla Pappilassa (Pappilantie 65) pe 24.6. Kansanlaulukirkko Vanhassa kirkossa klo 19, ohjelma Pappilassa klo 19.45. Kuljetustilaukset ma 20.6. klo 12 mennessä seurakuntatoimistoon 03 342 7300.