Kertomuksen lumossa -ohjelma

17.1.2021 alkaa Kertomuksen lumossa -ohjelma kasvatuksen YouTube-kanavalla ja Facebookissa. Kertomuksen lumossa -ohjelmassa seurakunnan tutut työntekijät johdattelevat sinut Raamatun tekstien äärelle laulujen, leikkien, kerronnan ja erilaisten mukavien puuhien kautta, joihin voit osallistua koko perheen kanssa kotisohvalla. Kertomuksen lumossa -ohjelma julkaistaan aina sunnuntaisin klo 10.

Lisätietoja voi kysyä pastori Reetta Mörttiseltä 040 638 6411.

KirjeKirkko

KirjeKirkossa saat kotiisi kaksi kirjettä kuukaudessa. Kirjeessä on raamatunkohta ja vinkkejä yhteiseen tekemiseen kaverin tai oman aikuisen kanssa.

Syksyn KirjeKirkkoon kuuluu 6 kirjettä, joista ensimmäinen lähtee koteihin ma 16.9. alkavalla viikolla. Syyskauden viimeinen kirje kolahtaa postilaatikkoon adventin tienoilla.

Mukaan saa tulla toki pitkin syksyä laittamalla sähköpostia Reetalle reetta.morttinen@evl.fi

KirjeKirkko (postilakon vuoksi sähköisenä)

Adventtikirje KirjeKirkko (postilakon vuoksi sähköisenä)

Iloinen tyttö.