Perhekahvila

Kesäkahvilat palvelevat viikolla 34

Linkistä tietoa kesäkahviloista:

Perjantain perhekahvilan toiminta alkaa viikolla 35, eli 30.8. Perhekahvila kokoontuu syyskuun loppuun asti Pirkkalan kirkolla, jossa ulkoilemme aina sään salliessa. Lokakuun alussa perhekahvila siirtyy talvikaudeksi Kapsäkin kerhotilaan Kauppakeskus Veskan 2.kerrokseen.

Tule tapaamaan muita aikuisia ja lapsia perhekahvilaan.

Perhekahvilassa vietetään aikaa yhdessä leikkien, kahvittelun ja eväshetkien lomassa.

Pirkkalan seurakunta tarjoaa kahvilassa kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Myytäviä kahvilatuotteita kahvilassa ei ole. Mukaan voi ottaa itselleen ja lapselleen eväät.  Kerhotiloissa on jääkaappi ja mikro.

Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kautta. Kirkon pihapiirissä on myös leikkipaikka ja nuotiopaikka. Sään salliessa vietämme myös aikaa ulkona touhuillen.

Tervetuloa mukaan perhekahvilaan!

Iloa ja riemua perhekahvilassa