Varhaiskasvatuksen kahvilat kutsuvat perheitä mukaan!

Tule tapaamaan muita aikuisia ja lapsia! Loma-aikojen kahvilassa eri-ikäiset lapset ja aikuiset voivat viettää aikaa yhdessä. Kahvilassa on tarjolla leikkejä, pelejä ja monenlaista mukavaa puuhaa pienille ja isoille.

Seurakunta tarjoaa pientä purtavaa  sekä mehua, kahvia ja teetä. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä.  Tiloissa on jääkaappi ja mikro ja lastenhoitotilat. Kahvilassa ei ole myytäviä kahvilatuotteita. Kirkon kesäkahvilassa olemme aina sään salliessa ulkona! Kapsäkin kesäkahvilassa olemme sisällä.

Huomio! Pirkkalan seurakunta haluaa kantaa vastuuta ympäristöstä. Toivomme, että otatte mukaanne omat kupit esim retkimuki ta kuksa  kun tulette kirkon kesäkahvilaan. Täten saamme vähennettyä kertakäyttökuppien määrää, mikä tarkoittaa myös vähemmän jätettä kierrätettäväksi.

Joulukahvilat

Maanantai 16.12 klo 9-12, Kapsäkki

Tiistaina 17.12 klo 9-12, Kirkkoveräjän seurakuntatalo

Keskiviikko 18.12 klo 9-12, Pirkkalan kirkko

Torstai 19.12 klo 9-12, Kapsäkki

Perjantai 20.12 klo 9-12, Kapsäkki

Mukavaa yhdessäoloa, kahvittelua, joululauluja ja leikkiä. Kahvilassa glögi- ja piparitarjoilu. Kaikille avoimet joulukahvilat ovat juuri sinulle tarkoitettuja.  Tervetuloa!

Kuvagalleriastamme löytyy kuvia kahviloista.

perhekerho
perhekerho.