Perheiden kesäpihat

Kesäkuussa järjestetään kesäpihatoimintaa perheille Pirkkalan kirkon (Arokuja 8) ja Kirkkoveräjän seurakuntatalon (Kouluportinkuja 1) pihapiireissä. Kesäpihoja säätelee voimassa oleva 50 hlön kokoontumisrajoitus. Tämän vuoksi kesäpihoihin on ilmoittautuminen. Voit ilmoittautua myös useampaan kesäpihaan viikon aikana.   Ilmoitattehan jokaisen osallistujan omalla lomakkeella. Eli jos perheestänne osallistuu 5hlöä niin täytä 5kpl ilmoittautumislomakkeita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuluvan viikon vapaista paikoista voit kysellä Whatsapp-viestillä numerosta 050 3810 943 tai täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeesta pystyy seuraamaan ilmoittautuneiden määrää eri päiville. 

Kesäpihat kokoontuvat ulkotiloissa säällä kuin säällä. WC-tilat on kävijöiden käytettävissä. Kesäpihoissa jaetaan jokaiselle osallistujalle eväspussit, joista löytyy pientä purtavaa. Omia eväitä sekä oman kahvi-/teemukin voi myös ottaa mukaan. Kesäpihoissa on monenlaista tekemistä kävijöille kuten toimintapisteitä, leikkejä ja rastiratoja. Kesäpihaan voi tulla ja sieltä voi lähteä oman aikataulun mukaan. Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan paikalle vain täysin terveenä.

Varaa paikka kesäpihasta ilmoittautumislomakkeen kautta, joka avautuu aina kesäpihaa edeltävän viikon maanantaista alkaen tällä sivustolla.

Ilmoittaudu tästä linkistä kesäpihaan viikolle 23, eli 1.-5.6. 

Ilmoittaudu tästä linkistä kesäpihaan viikolle 24, eli 8.-12.6.

Ilmoittaudu tästä linkistä kesäpihaan viikolle 25, eli 15.-18.6.

Ilmoittaudu tästä linkistä kesäpihaan viikolle 26, eli 22.-26.6.

 

Kesäpihassa on hauskaa tekemistä koko perheelle
Kesäpihassa on hauskaa tekemistä koko perheelle

Ota yhteyttä

vastaava lastenohjaaja, varhaiskasvatuksen opettaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.facebook.com/pirkkalanseurakuntalapsityo