Perheiden ruskakahvilat

Syyslomaviikolla kokoontuvat perheiden ruskakahvilat Pirkkalan kirkon pihapiirissä (os. Arokuja 8).

Ruskakahvilat kokoontuvat pääosin ulkotiloissa säällä kuin säällä. WC-tilat on kävijöiden käytettävissä. Ruskakahviloissa on tarjolla pientä purtavaa. Omia eväitä sekä oman kahvi-/teemukin voi myös ottaa mukaan. Mahdollisuus myös makkaranpaistoon. Ruskakahviloissa on monenlaista tekemistä kävijöille kuten toimintapisteitä, leikkejä ja rastiratoja. Ruskakahvilaan voi tulla ja sieltä voi lähteä oman aikataulun mukaan. Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan paikalle vain täysin terveenä.

Ruskakahvilat kokoontuvat lokakuussa viikolla 42 maanantaista torstaihin (12.-15.10.) klo 9-12 Pirkkalan kirkon pihapiirissä. Tervetuloa mukaan!

Vaahtera kauniina syksyisissä väreissä.
Syksyn väriloistoa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja