Tarinoita 100-vuotiaasta - Nomadireitti opastaa hautausmaalla kävijää

Uusi kännykkäsovellus on nyt avattu. Nomadireitti "Tarinoita 100-vuotiaasta" opastaa hautausmaalla kävijöitä Pirkkalan Vanhan kirkon 100 vuotta -juhlavuoden kunniaksi.

Nomadi-reitti kulkee Vanhan kirkon hautausmaalla. Reitillä on kymmenen rastia, joilla kerrotaan tarinoita menneisyydestä ja nykyisyydestä. Reitin toivotaan innostavan jakamaan myös omia kokemuksia ja muistoja: Mitä sinä haluaisit kertoa lapsillesi tai lastenlapsillesi? Mitä haluaisit kysyä vanhemmiltasi tai isovanhemmiltasi? Mitä tämä paikka merkitsee sinulle?

Rasteilla on toiminnallisia tehtäviä, joita voi ratkoa yksin, ystävien tai vaikkapa perheen kanssa. Aloitusrasti sijaitsee Anian rantatien puoleisella parkkipaikalla, opastetaulun luona. Reitti päättyy kirkon pääoven eteen. Kesällä kirkossa on mahdollista vierailla aukioloaikojen puitteissa, ellei käynnissä ole hautaus tai muu toimitus.

Nomadi-reitille voi lähteä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Tekijätiimi kiittää kaikkia seurakuntalaisia ja työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana reitin suunnittelussa ja toteutuksessa!

Hae ilmainen Nomadi-sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Avaa sovellus ja syötä hakusanaksi ”Tarinoita 100-vuotiaasta”. Jos lataat kartan etukäteen info-nappulasta, et ole riippuvainen mobiilidatasta. Avaa puhelimen äänet ja sijaintitiedot viimeistään aloitusrastilla, jotta näet missä kohtaa reitillä olet. Tultuasi rastin lähelle puhelin antaa äänimerkin tai värisee. Rastien kohdalla voit avata puhelimella rastien tekstit, audiot tai videot ja jäädä hetkeksi niiden äärelle.

Pirkkalan Vanha kirkko ja portit.