Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Kerhopäivät ovat

• tiistaisin klo 14.-15.30 Kirkonkylän ja Nuolialan koulut
  • keskiviikkoisin 14.-15.30 Kurikankulman koulu
  • torstaisin 14.-15.30 Naistenmatkan sekä Kirkonkylän koulut

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen kotiin. Kerho on maksuton.

Kevät 2021

Kevään kerhokausi alkaa ti 26.1. ja jatkuu huhtikuun viimeiselle viikolle. Kirkonkylän sekä Kurikankulman kerhoissa on vielä vapaita kerhopaikkoja.

Niitä voi tiedustella kasvatuksen pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Lapsen jalat ja reppu.

seurakuntapastori, kouluikäistyö ja varhaiskasvatus.
Suupantie 10
33960 Pirkkala