Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Pappilan rantatuvan kesäillat

Saunailtoihin on mahdollisuus ilmoittautua seurakunnan nettisivujen kautta tai soittamalla seurakuntatoimistoon. Ilmoittautuminen aukeaa viikkoa ennen saunomisaikaa. Jokaiselle saunomispäivälle on kolme 1,5 h saunavuoroa. Rantatuvalle voi tulla kerrallaan 25 henkeä, jotta turvavälit voidaan huomioida. Isossa saunassa voi olla 7 saunojaa pienessä saunassa 5 saunojaa. Jokaisen saunavuoron päätteeksi on lyhyt iltahartaus.

Miesten saunat ovat tiistaisin ja naisten saunavuorot keskiviikkoisin. Saunavuorolle osallistutaan terveenä ja huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Miesten vuoro 14.7.

Naisten vuoro 15.7.

Viikosta 31 alkaen miesten ja naisten saunat kokoontuvat tavalliseen tapaan joka viikko, ilman ennakkoilmoittautumista.

Perheiden kesäpihat

Kesäkuussa järjestetään kesäkahviloita perheille Pirkkalan kirkon ja Kirkkoveräjän seurakuntatalon pihapiireissä. Kesäkahvilatoimintaa säätelee voimassa oleva 50 hlön kokoontumisrajoitus. Tämän vuoksi kahviloihin on ilmoittautuminen. Jokainen perhe voi ilmoittautua yhteen kahvilaan viikossa. Ilmoitattehan jokaisen kahvilaan tulijan omalla lomakkeella. Eli jos perheestänne osallistuu 5 hlöä niin täytä 5 kpl ilmoittautumislomakkeita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja tilannetietoja kuluvan viikon vapaista paikoista voit kysellä Whatsapp-viestillä numerosta 050 3810 943. Numerosta vastataan arkisin klo 8-16.

Kesäkahvilat kokoontuvat ulkotiloissa säällä kuin säällä. WC-tilat on kahvilakävijöiden käytettävissä. Kahvilassa jaetaan jokaiselle kahvilavieraalle eväspussit, joista löytyy pientä purtavaa. Omia eväitä voi myös ottaa mukaan. Kesäkahviloiden pihapiirissä on monenlaista tekemistä kävijöille kuten toimintapisteitä, leikkejä ja rastiratoja. Kesäkahvilaan voi tulla ja sieltä voi lähteä oman aikataulun mukaan. Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan kahvilaan vain täysin terveenä.

Kesäpihoihin löydät ilmoittautumislomakkeet täältä

Pyhät paikat – urbaanit vaeltajat

Pyhiinvaellus Pyhän Olavin kirkolle 29.7. - 1.8.2020
Lähde kanssamme luomaan ja kokeillen vaeltamaan uutta pyhiinvaellusreittiä Pyhän Olavin kirkolle! Pyhiinvaellus toteutetaan kokonaisuudessaan vuonna 2021, mutta tänä kesänä on mahdollisuus vaeltaa ohjatusti yksi tai useampi osuus. Jokainen vaeltaja vastaa omasta ruokailustaan ja mahdollisesta telttamajoituksestaan siihen osoitetussa paikassa.
Jos sinua siis kiinnostaa tänä kesänä lähimatkailu ja uusien paikkojen löytäminen, oman elämäsi suunnan ja virtauksen tutkiminen, hiljaisuuden ja yhteisöllisyyden kokeminen, tervetuloa vaeltamaan.
Pyhiinvaellus Pyhän Olavin kirkolle tarjoaa kulttuurihistoriaa, pyhiä ja "ohuita" paikkoja luonnossa ja kirkkotiloissa, kehon ja mielen vuorovaikutusta, henkistä ja hengellistä matkaa pyhiin.
Vaellukselle voi liittyä päiväksi tai useammaksi eri lähtöpaikoilta: Vesilahden, Härmälän, Pirkkalan, Ylöjärven ja Tesoman kirkoilta sekä viimeiselle etapille Karkun rautatieasemalta. Pyhiinvaellus päättyy Sastamalan Pyhän Olavin kirkolle messuun.

Järjestäjät vastaavat ohjatusta pyhiinvaelluksesta rukoushetkineen paikan osoittamisesta omalle teltalle sekä retkivarusteiden kuljettamista lähtöpisteistä tulopisteeseen kunakin päivänä. Vaeltaja vastaa puolestaan omista kuljetuksista, ruokailuista sekä majoittumisestaan. Siksi tämä pyhiinvaellus on maksuton tänä vuonna.

Ilmoittautuminen Sastamalan seurakunnan sivuilla.

Vaelluksen päiväohjelma.

Järjestää Vaeltava Pirkanmaa verkosto eli Tampereen hiippakunta sekä Sääksmäen, Vesilahden, Lempäälän, Pirkkalan, Ylöjärven, Tampereen, Kangasalan, Nokian ja Sastamalan ev.-lut. seurakunnat ja Hiljaisuuden ystävät r.y.

Pappilan perheleiri 21.-23.7.2020

Pirkkalalaisille perheille perheleirillä on monenlaista kivaa tekemistä: kirkkoveneretki, perheiden kehysseikkailu, retki Reipin tilalle, aarrejahti, laulu- ja hartaushetkiä sekä uintia ja saunomista. Leirillä on täyshoito. Hinta 15 € lapset ja 30 € aikuiset. Perheet majoittuvat omissa kodeissaan.
Lisätiedot: Anne Sihvonen, 040 707 1923.

Ilmoittautua voi tästä.

Kouluikäisten päiväleirit

Leirit ovat täynnä.
Lisätietoja Ville Salminen 050 380 7965, Reetta Mörttinen 040 638 6411.