Apurit auttavat arjessa

Apurit on seurakunnan ohjauksessa toimiva miesryhmä, joka tarjoaa palveluja lähinnä ikäihmisille, yksinäisille ja yksinhuoltajille. He sitoutuvat salassapitoon ja luottamukseen. Apurien palvelut ovat naapuriavun tyyppistä kertaluonteista apua pieniin asioihin:

- taulujen, verhojen tai valaisimien asennus
- lamppujen tai paristojen vaihtoa (esim. palovaroitin)
- laitteiden (esim. kodinkoneiden) siirto esim. puhdistusta varten
- ostettujen kalusteiden kokoamista
- laitteiden käynnistysapua (televisiot, digiboksit ym.)
- tietokoneen käyttöopastusta
- piha-alueiden haravointia
- jäteasemalle vienti
- saattoapua esim. lääkäriin tai sairaalaan

Apurit tekevät työt soittopyynnön perusteella. Palvelut ovat kertaluonteisia ja maksuttomia. Tilaajan hankittava ja maksettava tarvittavat tarvikkeet itse. Apureilla saattaa satunnaisesti olla joitakin tarvikkeita. Apureilla on työkaluja. Tarvittaessa löytyy tikkaat esimerkiksi lamppujen vaihtoon.

Apurit eivät suorita luvanvaraisia töitä kuten esimerkiksi sähkö- tai putkitöitä eikä saattotehtävissä kuljetusta (käytetään tarvittaessa taksia).

Yhteydenotot apureihin arkisin
ma - pe klo 9 - 13, puh. 050 452 9110.

Oletko halukas lähtemään Apuriksi? Ota yhteyttä apurinumeroon. Apuriporukka kokoontuu maanantaisin klo 13 seurakunnan toimiston kokoushuoneessa, Suupantie 10.

Apurit
Apurit hommissa.