Toivoa naisille -ryhmät

Tule mukaan Pirkkalan toivoa naisille -ryhmiin! 

Ryhmät kokoontuvat Pirkkalan kirkon aikuistyön tiloissa. Toinen ryhmä on NNKY:n joka toinen tiistai kello 13 kokoontuva päiväpiiri, jossa kuukauden ensimmäinen kerta on Toivoa naisille -rukousaiheinen.

Toinen Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu iltaisin vaihtuvin ajankohdin.

Seuraa Pirkkalaista ja tapahtumakalenteriamme.

Toivoa naisille -työ

Naisten kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille (Women of Hope) toimii sen puolesta, että yhä useampi nainen voisi tulla nähdyksi, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Työllä on viisi painopistettä: rukous, ohjelmien tuottaminen, naisten tilanteesta ja heidän asemastaan kertominen, koulutus sekä työn tukeminen. 

Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Noin 50 000 rukoilijaa rukoilee sen eri puolilla maailmaa. Rukouskalenterin teemana voi olla johonkin maahan tai ihmisryhmään liittyvät aiheet tai tietty asia kuten vaikkapa tyttöjen koulutus.

Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Ohjelmia lähetetään 70 kielellä. Suomalaiset tukevat Toivoa naisille -ohjelmien tuottamista ja lähettämistä kymmenellä kielellä Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan kautta. 

Jos haluat olla mukana tässä tärkeässä työssä, mutta et pääse ryhmien tapaamisiin, voit olla mukana myös näin: 

Tilaa ilmainen rukouskalenteri osoitteesta sansa.fi/rukoile ja rukoile sen avulla työn puolesta. Lisää tietoa löydät täältä Toivoa naisille.

Tuikku kämmenellä.
Toivoa naisille logo.
Toivoa naisille