Pariskuntien kynttiläillallinen 27.10.2018

Kynttiläillallinen on pariskunnille suunnattu ohjelmallinen ilta. Runsaan buffetpöydän tarjoiluiden lisäksi luvassa on musiikillista ohjelmaa Pekka ja Heini Mäenpään siivittämänä sekä mukavaa yhdessäoloa puolison kanssa.

Pirkkalan seurakunta tarjoaa illalliskortin 10 vuotta avioliitossa olleille. He saavat kutsukirjeen kotiin, jossa ohjeet illalliskortin lunastamiseen .

Muut voivat lunastaa itselleen maksullisen illalliskortin 3.10. alkaen seurakuntatoimistosta. Illalliskortteja myydään aina 18.10. asti.

Illalliskortin hinta 40 €/pariskunta.

Menu: paahtopaistisalaatti, lämminsavulohisalaatti, vihreä salaatti, kanafileet pekonikääreessä - mieto chilituorejuustokastike, rosmariiniperunalohkot, uunikasvikset,kasvispyörykät, saaristolaisleipä, patonki, levite ja ruokajuomat.
Täytekakku, sydänpikkuleivät, kahvi/tee.

Kynttilöitä