Kaipaatko lisätukea erosta selviytymiseen?

 

Suomalainen eroseminaari

Oletko käynyt läpi eron, joka on jäänyt painamaan mieltäsi? Erosta on saattanut kulua pieni hetki, se voi olla ihan juuri ajankohtainen tai vastaavasti erosta on saattanut kulua jo vuosia, ehkä kymmeniä vuosia. Oletko jäänyt eron jälkeen miettimään, miksi niin kävi, miksi valitsit parisuhteeseen juuri sellaisen kumppanin tai miten voit vaikuttaa siihen, ettet kompastu samoihin ansoihin uudessa parisuhteessasi?

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta. Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa http://suomalaineneroseminaari.fi/menetelma

Seuraava ryhmä alkaa 14.9. ja kokoontuu maanantaisin 11 kertaa. Välissä on muutama vapaa maanantai. Tiedustella voi Hanna Myllymaalta. 

terapia.myllymaa@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

usko, toivo rakkaus