Kaipaatko lisätukea erosta selviytymiseen?

Suomalainen eroseminaari

 

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

 

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia. Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

 

SUOMALAINEN  EROSEMINAARI on vakiintunut eroauttamisen muoto. Se on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia. Menetelmä pohjautuu amerikkalaisen psykologin Bruce Fisherin luomaan menetelmään.

 

Keväällä kokoontuu kaksi ryhmää: la aamuisin klo 10-13 Veskassa sekä to iltaisin klo

17.30-20.30 Kirkkoveräjällä. Ryhmien ensimmäinen, yhteinen tapaaminen on la 2.2.2019 klo 10-13 Veskassa, jonka jälkeen jakaudutaan ryhmiin osallistujien toiveiden mukaisesti. Ryhmät kokoontuvat viikoittain yhteensä 11 kertaa. Ryhmään osallistuminen on maksutonta, kirjamateriaali (noin 40e) ja nettitesti (10e/kerta) tulee maksaa omakustanteisesti.

 

Ilmoittautumiset, lisätiedot ja ryhmän vetovastuu Hanna Myllymaa (KM, terapeutti) 050 3050321 tai terapia.myllymaa@gmail.com 

 

www.suomalaineneroseminaari.fi 

 

 

usko, toivo rakkaus