Kaipaatko lisätukea erosta selviytymiseen?

Suomalainen eroseminaari

 

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

 

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia. Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

 

SUOMALAINEN  EROSEMINAARI on vakiintunut eroauttamisen muoto. Se on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia. Menetelmä pohjautuu amerikkalaisen psykologin Bruce Fisherin luomaan menetelmään.

 

Kokoontumiset lauantaisin 2.2.2019 alkaen Kirkkoveräjän aikuistyön tiloissa (kouluportinkuja 1.) klo 10-13. Kesto 11 tapaamiskertaa,  tapaamiskerrat selviävät ilmoittautuessa. Pyrimme perättäisiin launtain aamupäiviin.. Ryhmään osallistuminen on maksutonta, vain seminaariin hankittava kirjamateriaali tulee hankkia itse.

 

Ilmoittautumiset, lisätiedot ja ryhmän vetovastuu Hanna Myllymaa (KM, terapeutti) 050 3050321 tai terapia.myllymaa@gmail.com 

 

www.suomalaineneroseminaari.fi 

 

 

usko, toivo rakkaus