Kurssitarjonta Pirkkalan seurakunnassa

Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssi,

Kirkkoveräjän seurakuntatalolla Pirkkalassa 25. - 27.9.2020

Vuorovaikutustaitoja tarvitset kaikissa ihmissuhteissa. Myötäelämisellä tarkoitetaan vuorovaikutusta ilman itsensä tai toisen arviointia ja tuomitsemista. Kurssilla etsitään keinoja hyvään yhteyteen ihmissuhteissa, parisuhteessa, työsuhteessa tai muissa läheissuhteissa.

Kurssi vahvistaa itseluottamusta, omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista sekä luo hyvinvointia vuorovaikutussuhteisiin. Kurssille voit osallistua yksin, pariskuntana tai läheisen ihmisen kanssa. Mukaan mahtuu 24 henkeä.

Kurssilla on kolme vetäjäparia, jotka ovat vetäneet myötäelämällä kursseja useasti aviopareille.

Kurssin hinta on 35€/henkilö, sisältäen opetuksen ja harjoitteiden lisäksi kirjan ja muuta materiaalia sekä päiväkahvit. Perjantai klo 18-21, lauantai klo 9 - 19.00 ja sunnuntai klo 9 - 14.00. Ruuat ovat omakustanteisia lähiravintoloissa tai omilla eväillä seurakuntatalolla. Yöt ollaan kotona. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jukka Peltola 050 380 7962, voi jättää myös ääniviestin.

Tulossa syksyllä 2020 Ikkunoita kristinuskoon -iltoja.

8.9. Lauri Maarala: Mitä on rukous, mitä Jeesus opetti rukoilemisesta? Entä mitä on keskittävä, hiljainen rukous?

6.10. Erkki Jokinen: Rukous ja kyynelten viisaus, varhaisen kirkon rukous ja psalmit.

3.11. Pirjo Salminen: Isä meidän-rukous, tutustutaan syvemmin tuttuun rukoukseen.

Lapsi ja ilmapalloja.

seurakuntapastori, aikuistyö