Kurssitarjonta Pirkkalan seurakunnassa

Hiljaisuuden päivä Pirkkalan Pappilassa

La 9.11. klo 12-18, Pappilan väentupa (os. Pappilantie 65, Pirkkala)

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme päivää hiljaisuudessa. Päivä alkaa klo 12, saapuminen klo 11.30-11.45.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkeasi. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan oman elämäsi suuntaa. Päivä pitää sisällään rukoushetken, vapaata oleilua sekä omaa hiljentymistä. Päätämme yhteiseen ehtoollishetkeen. Päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee.

Varustautua kannattaa omilla eväillä, mukavilla vaatteilla ja villasukilla. Kauniissa maisemissa, Pyhäjärven rannalla on mahdollisuus ulkoiluun. Hiljaisuuden päivässä osanottajat sitoutuvat keskinäiseen puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselleen että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.

Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Tuula Mannermaa ja hiljaisuuden tiimi.

Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675

Lapsi ja ilmapalloja
seurakuntapastori, aikuistyö