Rauhan ajatuksin Birgitan kirkkovaellukselle 6.-7.9.2024

metsä

Aikuistyön tapahtumat

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Birgitan vaellus on jo perinteeksi muodostunut, ohjattu ja kaikille avoin pyhiinvaellustapahtuma. Vuonna 2024 vaellus järjestetään jo 18. kerran.

Rauhan ajatuksin Birgitan kirkkovaellukselle 6.-7.9.2024

Tarjolla on eri mittaisia Lempäälässä ja lähiseuduilla kulkevia reittejä, jotka kuljettavat Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle. Nimensä vaellus on saanut Lempäälän kirkon keskiaikaiselta nimikkopyhimykseltä, Pyhältä Birgitalta.

Uutuuksina vuonna 2024 ovat Birgitan vaellus goes Lappi, joka vaelletaan Luosto-Pyhä-reitillä 4.-8.9.2024 ja Viiden kirkon pyöräilyvaellus Etelä-Pirkanmaalla. Lisäksi varovaisemmille vaeltajille on suunniteltu Lempäälän keskustan luonnossa polveileva viiden kilometrin reitti.

Uutena yhteistyökumppanina mukaan on saatu Kangasalan seurakunta. Kangasalta on luvassa kahden päivän reitti kuten Tampereeltakin. Tuttuun tapaan ohjelmassa on myös kirkkovenevaellus Pirkkalasta Pyhälle Birgitan kirkkoon sekä Godfullness-vaellus Tervajärveltä kirkolle. Nyt on todella jokaiselle jotakin!

Perillä Pyhän Birgitan kirkolla vaeltajia odottaa yhteinen ruokailu ja tunnelmallinen pyhiinvaellusmessu kello 18.30. Messu lähetetään suorana Pyhän Revontulikappeliin, jossa Lapin vaeltajat osallistuvat ehtoolliselle.

Katso tiedot Birgitan vaelluksesta, eri reittivaihtoehdoista ja ilmoittaudu mukaan

Lempäälän, Tampereen, Kangasalan ja Akaan seurakunnat

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö, aikuisrippikoulut, hengellinen ohjaus

aikuistyönohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala

Aikuistyö, hengellistä keskusteluapua, perheneuvonnallista ja terapeuttista yksilö- ja parikeskustelua.