Kähkösten veljesten joulukonsertti - Joulun rauhaa

Kähkösten veljesten joulukonsertti 9.12. klo 18 Pirkkalan kirkko

Pirkkalan kirkko

Tervetuloa viivähtämään tunniksi Petri, Juha-Pekka ja Kari Kähkösen seuraan kauniin ja levollisen joulumusiikin äärelle. Jouluiseen musiikkihetkeen on vapaa pääsy ja sen aikana kerätään kolehti yhteisvastuulle.

Petri on pirkkalalainen säveltäjä/pianisti ja hänen tuotantoonsa kuuluu pianokappaleiden lisäksi muun muassa joululauluja. Hän toimii konsertissa säestäjänä ja esittää myös piano- ja urkumusiikkia.

Juha-Pekka on Liedon seurakunnan kanttori. Juha-Pekka laulaa pääosan konsertissa esitettävistä lauluista ja soittaa uruilla yhden kappaleen.

Kari on harrastanut laulua nuoresta asti ja käynyt yksinlaulutunneilla eri opettajien johdolla. Häneltä kuullaan muutama joululaulu.

Perinteisten joululaulujen lisäksi kuullaan Petrin ja perheen toisen säveltäjän, Esan, säveltämiä lauluja. Lisäksi lauletaan yhdessä muutama tuttu joululaulu ja aikaisempien konserttien tapaan ohjelmassa on myös Kähkösen sisarusten yhteisesitys. Urku- ja pianomusiikkia mahtuu myös mukaan muutaman kappaleen verran.

• Musiikki Musiikki