Lyhtyvaellus

pe 5.11. kello 18.00
Kuvassa lyhty sekä konsertissä esiintyvien kuvat. Lisäksi tapahtuman mainostekstit.
Pappila ja väentupa

Tervetuloa lyhyelle lyhtyvaellukselle Pappilan alueelle.

Pyhäinpäivänä muistetaan jälleen edesmenneitä läheisiä. Pyhän viettoon laskeudutaan seurakunnan ja partiolaisten perinteisellä lyhtyvaelluksella aattoiltana 5. marraskuuta.

Tänä vuonna vaellusreitti kulkee Pappilan alueella. Matkaan lähdetään yhdessä Pappilan pihasta kello 18. Auton voi jättää joko Pirkkalan Vanhalle kirkolle tai Pappilaan.

Vaellukselle kannattaa varustautua sään mukaisesti ja sopivin jalkinein.

– Mukaan kannattaa ottaa myös oma lyhty. Kynttilän voi käydä viemässä hautausmaalle ennen tai jälkeen vaelluksen, pastori Reetta Väisänen sanoo.

– Vaellamme hiljaisuuden vallitessa lyhyen reitin, jonka päätteeksi vietämme Pappilan laavulla hartaushetken.

Väisäsen lisäksi vaellukselle osallistuu seurakunnan työntekijöistä nuorisotyönohjaaja Jenna Gustavsson.

Lyhtyvaelluksen jälkeen Vanhassa kirkossa konsertoi kello 19 alkaen Sarastus-duo. Duon muodostavat laulaja Kristiina Olanto ja pianisti Harri Taittonen. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu on viisi euroa.

Lyhtyvaellukselle lähtö Pappilan pihasta (Pappilantie 65) pe 5.11. klo 18. Vaelluksen päätteeksi duo Sarastuksen kynttiläkonsertti Vanhassa kirkossa (Anian rantatie 226) klo 19.