Ulkoilupäivä

Hiihtoloman mainosjuliste.
Kirkkoveräjän seurakuntatalo

Tekemistä hiihtolomalle.

Kirkkoveräjällä vietetään mukavaa talvipäivää miniolympialasten hengessä. Kasvatuksen väki on suunnitellut päivälle kaksi talvilajia suoritettavaksi. Miniolympialaisten lisäksi voi kiertää toiminnallista rastirataa.

Miniolympialaispasseja saa eri toimintapaikoilta ulkoilupäivisin. Leimatun passin palauttamalla osallistuu Leena Lammas pipojen arvontaa. Passin voi palauttaa torstaina Pappilaan tai perjantaina Kirkkoveräjälle.

Tiistaina myydään takeaway-lounasannoksia mukaan. Annos sisältää lämpimän ruuan, salaatin, leivän ja jälkiruuan. Annoksen hinta on 3,50 €. Takeaway-lounasmyynti on tiistaina Kirkkoveräjällä ja keskiviikkona Pirkkalan kirkolla klo 11-12.30. Käytäthän hakiessasi kasvomaskia ja otathan mukaan oman kassin.