Naisten saunat rantatuvalla

Pappilan rantatupa

Kesäilta saunomisen merkeissä.

Kesäillat saunomisen merkeissä Pappilan rantatuvalla alkavat heinäkuun alusta alkaen parittomilla viikoilla. Naisten sauna ke 1.7. klo 15-20. Saunailloissa on kolme 1,5 tunnin saunavuoroa. Ilmoittautuminen saunavuorolle seurakunnan nettisivujen kautta pirkkalanseurakunta.fi/ilmoittautuminen tai soittamalla seurakuntatoimistoon 03 342 7300. Ilmoittautuminen aukeaa edellisen viikon maanantaina. Rantatuvalle voi tulla kerrallaan 25 henkeä, jotta turvavälit voidaan huomioida. Isossa saunassa voi olla 7 saunojaa ja pienessä saunassa 5 saunojaa. Jokaisen saunavuoron päätteeksi on lyhyt iltahartaus. Saunavuorolle osallistutaan terveenä ja huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Vapaaehtoinen saunamaksu 2€. Tervetuloa mukavaan joukkoomme ja saunaan Pappilan rantatuvalle!