Jumalanpalvelus striimattuna

su 22.3. kello 10.00
Pirkkalan kirkko

Jumalanpalvelus striimattuna

Jumalanpalveluksen toimittavat Denise Gauffin-Kostilainen, Reetta Mörttinen, Ari Natunen ja Pirkko Leponiemi-Pirhonen. Aihe: Herran palvelijatar.
Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Pirkkalan kirkosta jumalanpalvelus lähetetään suorana seurakunnan YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/channel/UCdTvwDEm6UAoeNiz1wFcaVA
ja Facebook-sivulla

Poikkeusolojen vuoksi ilman seurakuntaa järjestettävissä, striimattavissa jumalanpalveluksissa ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti 22.3. olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Lahjoita-sivullamme https://www.h-y.fi/lahjoita/ olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.

Keräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry. Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019-31.12.2023

Jumala siunatkoon lahjasi!