Tarina jatkuu illat

Pirkkalan kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tarina jatkuu on neljän illan mittainen kurssi Jumalan suunnitelmasta maailman kansoille.

Tarina jatkuu -kurssi on Pirkkalan kirkolla maanantai-iltaisin 17.2. - 9.3.2020 klo 18. Illassa on iltapala ja vapaaehtoinen kahvimaksu lähetyksen hyväksi. Iltaan on ollut ilmoittautuminen. Lisätietoja Anne Sihvonen 040 707 1923

Kurssi avaa lähetystyötä raamatullisesta, historiallisesta, strategisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Kurssi koostuu opetuksesta ja pienryhmäkeskusteluista, henkilökohtaisesta pohdinnasta sekä rukouksesta saavuttamattomien kansojen puolesta.

Kurssi on Pirkkalaisille ilmainen ja muilta kerätään materiaalimaksu, joka on 25€.

Kirkkoveräjän seurakuntatalo

Tiistaitupa

Tervetuloa Tiistaitupaan tapaamaan toisia hartauden, ruokailun ja pienen ohjelman merkeissä.

Kirkkoveräjä

Kymppikahvit

Tervetuloa kahville ja tapaamaan toisia.

Pirkkalan kirkko

Ruokakomero - koulujen ylijäämäruokajakelu