Raamattu-haaste

Raamattu-haaste

Lähde mukaan lukemaan Raamattu läpi vuodessa. Aloitamme kirkkovuoden alussa eli 1.12. (voit tulla toki mukaan myös myöhemminkin). Kukin saa valita itse paikan ja ajan, jolloin haluaa lukea. Silloin tällöin saat kannustusviestiä (WhatsApp/sähköposti) ja ryhmä tapaa muutaman kerran vuoden aikana. Tapaamisissa on mahdollista jakaa ajatuksia luetusta ja saadaan tutustua Raamatun eri kirjojen taustoihin.
Raamattua luetaan Pipliaseuran Päivän eväät -lukuohjelman mukaisesti. Voit noutaa Pipliaseuran lukuoppaan itsellesi Pirkkalan kirkolta tai se löytyy myös netistä. Haasteen sähköposti- ja puhelinnumero listalle voit ilmoittautua 1. adventin messussa tai laittamalla viestiä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tuula.mannermaa@evl.fi tai 050-4307675.

Joulukonsertti

Perinteisiä joululauluja ja urkumusiikkia

Sanaa ja rukousta -ryhmä

Tervetuloa tutkimaan Raamattua ja rukoilemaan.

Joulukonsertti

Tommi Soidinmäki ja Sani Aartela