Hiljaisuuden päivä Pappilassa

la 24.8. kello 12.00 - kello 18.00

Pappila ja väentupa

Kelttiläinen iltapäivä - hiljaisuuden päivä kuulostellen kehoa, sydäntä ja luomakuntaa. Hiljaisuuden iltapäivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi arjen keskellä ja pysähtyä pohtimaan elämää.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkeasi. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan elämäsi suuntaa. Päivä pitää sisällään rukousta, kehollista työskentelyä sekä omaa hiljentymistä. Päätämme yhteiseen ehtoollishetkeen. Päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme päivää hiljaisuudessa. Päivä alkaa klo 12, saapuminen klo 11.30 - 11.45. Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Varustautua kannattaa omilla eväillä, joustavilla vaatteilla, jumppamatolla ja villasukilla. Kauniissa pappilan maisemissa on mahdollisuus ulkoiluun. Osanottajat sitoutuvat puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselle että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.

Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Tuula Mannermaa ja hiljaisuuden tiimi.

Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675.

Seuraava hiljaisuuden iltapäivä 9.11.2019.


seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö

Katso myös

la 9.11. klo 12.00 -18.00

Pappila ja väentupa

Hiljaisuuden päivä Pappilassa

Hiljaisuuden iltapäivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi arjen keskellä ja pysähtyä pohtimaan elämää.