Pappilan juhannusjuhla

Pappila ja väentupa

Tervetuloa keskikesän juhlaan.

Pappilan juhannusjuhla klo 19.45-22.30. Kansanlaulukirkko 19 Vanhassa kirkossa, Olli-Pekka Silfverhuth, Pirkko Leponiemi-Pirhonen, kuorolaisia.Pappilassa juhannusjuhlat alkavat klo 19.45. Mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille mm. lipunnosto, vihdan tekoa, rastirata ja haitarimusiikkia. Lauluvartit klo 20.30 ja 21.00. Puffetti lähetystyön hyväksi. Arpajaiset. Mukana Päivi Marttila, Leena Mäkitalo, Alma Virta, Julia Ilomäki ja Ossi Hakala.

Bussikuljetuksen reitti: klo 18.15 Toivio (Karjalantien ja Ruotutien risteys), Naistenmatkantie, klo 18.25 Suuppa, Suupantori, Ratsutilantie, Perkiöntie, Kyöstintie, Lehtimäentie, Naistenmatkantie, Anian rantatie ja klo 19 Vanha kirkko, josta kansanlaulukirkon jälkeen kuljetus Pappilaan, Pappilantie 65. Paluukuljetus Pappilasta juhlan jälkeen n. klo 22.30.

Pappien päivystys

Päivystävä pappi.