Pyhäkoulu

Pyhäkoulu- lasten oma kirkkohetki
jumalanpalveluksen aikana kirkon kerhotilassa

Pyhäkoulu tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin.

Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Perheiden kesäkahvila

Sään salliessa ulkona. Perhekahvilan ovet avoinna kesäkuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12. Kavereita ja kahvittelua.

Liikkuva seurakunta - kesäilta vähäjärvellä ENNAKKOTIETO

Seurakunta liikkuu kesällä pitkin Pirkkalaa erilaisin tapahtumin. Torstaina 4.7 Vähäjärvellä, Kurikan uimarannalla.

Perheiden kesäkahvila