Muskari ilmoittatuminen

Muskari ilmoittatuminen

Tervetuloa mukaan Pirkkalan seurakunnan muskareihin kevätkaudella 2019!

Kevätkaudella  2019 järjestetään neljä perhemuskaria ja kaksi vauvamuskaria. Muskareihin on ilmoittautuminen viikolla 3.  Ilmoittautumislomake aukeaa ma 14 .1.klo 9.00. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea! Muskarit alkavat viikolla 5 ja ovat maksuttomia.

Muskareihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa:

Yhdessä leikkimään ja laulamaan

Muskareissa soitetaan, lauletaan, liikutaan, kuunnellaan ja tehdään lapsen iän ja kehitystason huomioonottavia musiikillisia harjoituksia. Tapaamisissa tutustutaan myös rytmisoittimiin, kuten marakasseihin, kehärumpuihin ja rytmikapuloihin.

Seurakunnan muskariohjaajilla on oma soitto- ja musiikkitausta sekä aiempaa kokemusta muskaritoiminnasta niin ohjaajana kuin osallistujana. Kiinnostus muskaritoiminnan ohjaamiseen ja innokkuus käyttää musiikkia työskentelymateriaalina ovat olleet avainasemassa muskaritoimintaa suunnitellessa.

Perhemuskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta. Yhdessä laulettu, leikitty ja liikuttu laulu on luontevaa vuorovaikutusta aikuisen ja lapsen välillä. Perhemuskarissa aikuisten tehtävä on heittäytyä riemuitsemaan musiikin lahjasta yhdessä lasten kanssa. Yhteiset laulut tarjoavat mahdollisuuden niin perinteen siirtoon kuin myös uusien traditioiden luomiseen.

Muskareihin liittyvissä asioissa voit kääntyä Susannan ja Lauran puoleen.