Kesäkahvila

Pirkkalan kirkko

Kesäkahvilat

Tule mukaan viettämään kesäpäivää tapaamalla muita aikuisia ja lapsia! Lasten kanssa päivällä kotona oleville aikuisille tarkoitetussa kahvilassa äidit, isät, kummit, isovanhemmat ja lastenhoitajat tapaavat toisia aikuisia lasten leikkiessä yhdessä.
Seurakunta tarjoaa pientä purtavaa sekä mehua, kahvia ja teetä. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. Tiloissa on jääkaappi ja mikro ja lastenhoitotilat. Kahvilassa ei ole myytäviä kahvilatuotteita, mutta tarjoilun yhteydessä on mahdollista tukea Kirkon ulkomaanapua vapaaehtoisella tarjoilumaksulla. Kirkon kesäkahvilassa pyritään olemaan aina sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona!

Kapsäkki

Ruskakahvila

Kirkkoveräjän seurakuntatalo

Pyhisparkki

Lasten oma kirkkohetki lauantaisin

Pappila ja väentupa

Perheiden leiripäivä

Nikkarointia, musahetkiä, ihmeellinen polku sekä lounashetki kodalla. Tervetuloa mukaan koko perhe!