Perheiden leiripäivä

Pappila ja väentupa

Syyspäiväksi puuhaa koko perheelle.

Perheiden leiripäivä Pappilassa ja pihapiirissä. Mukavaa puuhaa koko perheelle. Nautitaan syyspäivästä ja touhuillaan niin sisällä kuin ulkonakin. Kodalla lämpiää makkarat ja pannukahvi, piha-alueella tekemistä ja aktiviteettiä vauvasta vaariin. Leena Lammas laulattaa ja viihdyttää laululeikeillään pitkin päivää. Puutyöpajassa pääset testailemaan kädentaitoja ja rakentamaan oman puulelun. Touhuilun lomassa mahdollisuus käydä Pihlajanniemessä saunomassa. Sauna lämmin koko tapahtuman ajan. Lennätellään leijaa ja nautitaan herkullisia lättyjä. Aittakappelissa mahdollisuus hiljentymiselle ja pysähtymiselle arjen kiireen keskellä. Lämmintä päälle ja nokka kohti Pappilaa.

Leiripäivä ei maksa mitään eikä tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Tervetuloa viihtymään koko perhe!

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu- lasten oma kirkkohetki jumalanpalveluksen aikana

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu- lasten oma kirkkohetki
jumalanpalveluksen aikana kirkon kerhotilassa

Yhdessäolon iltapäivä

Yhdessäolon iltapäivä maanantaisin klo 16-17.45 kirkon kerhosiivessä on tarkoitettu kaikenkokoisille lapsiperheille.