Run for Missions -juoksuhaaste

Run for Missions -juoksuhaaste

Ratinan stadion

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pirkkalan seurakunta on lähdössä mukaan Run for Missions lähetysjuoksuun. Lähetyksen hyväksi juostaan Tampere Maratonilla ensi syyskuun 16. päivänä.

Juokse kymppi lähetyksen hyväksi

Haasteen on esittänyt Medialähetys Sanansaattajat eli Sansa. Se kutsuu kaikkia seurakuntia, lähetysjärjestöjä ja muita lähetystyön toimijoita mukaan.

Maratonkunnossa ei tarvitse olla, sillä joukkuemaratonissa neljä juoksijaa juoksee kukin kymmenen kilometriä. Jos kuntoa riittää, voi juosta myös puolimaratonin tai maratonin. Juoksu lähtee Tampereen Ratinan Stadionilta la 16.9.2017 klo 11 alkaen. Olisi kiva, jos juoksijoilla olisi kannustusjoukot mukana!

Tavoitteena on kerätä rahaa lähetystyölle. Kukin joukkue voi valita kohteensa ja keräystapansa. Kysy lisää ja ilmoittaudu 25.6. mennessä Pirkkalan seurakunnan lähetyksen ja kansainvälisen työn ohjaajalle Anne Sihvoselle anne.sihvonen@evl.fi tai numero 040 707 1923. Lisätietoja löytyy myös sivulta sansa.fi/juoksuhaaste.

Kukin joukkue tai yksittäinen juoksija saa oman esitteen ja viitenumeron kannatuskeräystä varten. Juoksun jälkeen on luvassa After run -tilaisuus.

lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala