Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen kotiin. Kerho on maksuton.

Kerhokevät 2021 on päättynyt. Alustavia tietoja syksystä voi tiedustella Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhopäivät ja koulut, joilla kerho kokoontuu, vahvistetaan viimeistään elokuussa 2021.

Lapsen jalat ja reppu.

seurakuntapastori, kouluikäistyö ja varhaiskasvatus