Liikkuva ja leikkivä päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Kerhotarjonnastamme löytyy esimerkiksi luonto-, taide- ja seikkailupainotteiset kerhoryhmät. Toimintaa ohjaa valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018 sekä Tampereen seudun seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelma 2021.

Seurakunnan päiväkerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Haku kauden 2021-2022 päiväkerhoihin on käynnissä!

Keväällä 2022 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016-, 2017- ja 2018 -syntyneet lapset sekä ne 2019 -syntyneet, jotka täyttävät 31.7.2022 mennessä 3-vuotta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2021-2022 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta jatkuu tammikuussa viikolla 3. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistä.

Päiväkerhojen kokoontumisajat ja paikat ovat (muutokset mahdollisia):

Kirkon kerhotalo (Arokuja 8) tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Pappila (Pappilantie 65) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12

Kirkkoveräjän seurakuntatalo (Kouluportinkuja 1) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30

Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2) tiistaisin ja torstaisin klo 9-12.

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Eri toimipisteiden kerhojen tiedot ja lastenohjaajien yhteystiedot löydät sivupalkista vasemmalta.

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta sivun vasemmasta reunasta.

Päiväkerholaiset piirtävät ulkona maassa olevaan pahviin.
Päiväkerholaiset keinumassa.